HRM-advies: flexibel en betaalbaar

Carla’s Consultancy is een zelfstandig gevestigd HR-adviesbureau in Hoogeveen en is gespecialiseerd in flexibel HRM-advies. Ik ben werkzaam in geheel Noordoost-Nederland. Altijd één aanspreekpunt. Flexibele of vaste inzet naar behoefte: bij jullie op de zaak of bij mij op kantoor. Ik begrijp dat niet alles zich tussen 9 en 5 afspeelt en daarom ben ik ook buiten de reguliere kantooruren bereikbaar voor dringende zaken.

 

hr-avries-interim-hrm-personeelsadvies

 

 

 

 

 

 

 

P&O-advies

Ondernemers zijn vaak echte doeners en geen (personeels-)managers. Het kost veel tijd om zelf uit te zoeken hoe het zit met reglingen in het arbeidsrecht en de cao. Bovendien is het meestal geen hobby van de ondernemer. Ik adviseer ondernemers over alle personeelsvraagstukken. Ik ben sparringpartner voor de directie. Ik ondersteun directie en leidinggevenden met het opzetten, door-ontwikkelen en uitvoeren van het personeelsbeleid. Het personeel maakt wel het verschil in een organisatie. 

 

De basis op orde

Een stevige basis voor goed personeelsbeleid zijn de personeelsdossiers. Arbeidsovereenkomsten, het personeelshandboek (huishoudelijk reglement), verzuimreglement, functieomschrijvingen enzovoort worden gecheckt en/of opgesteld. Ik leg je op een begrijpelijke manier uit wat er in staat en wat de consequenties (kunnen) zijn.

Met mijn ervaring ontzorg ik jouw bedrijf door een professioneel en stevig fundament te leggen.

 

Advies en ondersteuning:

 

Interim HR

Tijdelijk (extra) ondersteuning op de personeelsafdeling nodig?

  • Jouw onderneming groeit
  • Jouw personeelsfunctionaris heeft het te druk
  • Je wilt een second-opinion over een HRM-vraagstuk
  • Je hebt behoefte aan extra expertise
  • Je wilt professionalisering van jouw personeelsdossiers, personeelsadministratie
  • Vervanging tijdens ziekte, zwangerschap of ontslag

 

personeelszaken-personeelsissues-organisatie-advies

 

 

 

 

 

 

Voor wie?

Carla's Consultancy is actief:

 

Actief in Noordoost Nederland

Carla's Consultancy is actief in de regio Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel en Gelderland.

 

  • Drenthe: Assen, Hoogeveen, De Wolden, Coevorden, Emmen, Meppel, Beilen, Roden en Borger.
  • Groningen: Appingedam, Eemshaven, Delfzijl, Haren, Hoogezand, Kollum, Sappemeer, Sellingen, Stadskanaal, Ter Apel,Veendam, Vlagtwedde, Winschoten, Zuidbroek, Zuidhorn.
  • Overijssel: Almelo, Balkbrug, Borne, Dalfsen, Dedemsvaart, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hellendoorn, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal, Olst, Ommen, Rijssen, Staphorst, Steenwijk, Tubbergen, Vriezenveen, Zwolle.
  • Friesland:  Beetsterzwaag, Bolsward, Dokkum, Drachten, Grou, Gorredijk, Heerenveen, Franeker, Harlingen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Sneek.

 

Neem de tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: Contact met Carla's Consultancy 


Twitter