Begeleiding en advies bij ontslag

Carla's Consultancy adviseert en begeleidt MKB-bedrijven bij ontslag. Een HRM-adviseur richt zich natuurlijk in de eerste plaats op het voorkomen van ontslag, maar het beëindigen van een arbeidsovereenkomst komt geregeld voor. Dit kan op verschillende manieren. Het kan doordat bijvoorbeeld jouw werknemer zelf ontslag neemt omdat hij ander werk heeft gevonden, de einddatum van een tijdelijk contract is bereikt, je kunt samen afspraken maken over beëindigen van het dienstverband, het UWV kan toestemming geven voor ontslag of de kantonrechter kan het contract ontbinden. Met ingang van 1 juli 2015 zijn er zogenaamde verplichte ontslagroutes, je kunt niet meer zelf kiezen of je de procedure van het UWV volgt of ontslag (ontbinding) via de rechter aanvraagt.

Eindigen van het dienstverband kan door:

Advies nodig?

Carla's Consultancy is gespecialiseerd in HRM-advies. Wil je een keer vrijblijvend met mij van gedachten wisselen? Neem gerust contact met mij op.

 

 

 


Twitter

  • @CarlaMol1Thu 27 June

    Partners krijgen sinds 1 januari 2019 één werkweek geboorteverlof als hun vrouw of partner is bevallen. Er kan in j… https://t.co/Mk3NXFalYr