Brievenservice

brief carlas consultancy

Ik heb mijn werknemer een mondelinge waarschuwing gegeven, moet ik hem ook nog een brief sturen? Wat moet er in die brief staan? Moet ik mijn medewerker op de hoogte stellen dat ik een kopie van de brief in zijn personeelsdossier wil bewaren?

Goede brief

Een inhoudelijk goede brief opstellen die daarnaast de juiste toon aanslaat kost vaak veel tijd. Die zorg neem ik je uit handen zodat je jouw aandacht kunt besteden aan je onderneming. Brieven aan medewerkers en instanties worden vaak als een loden last ervaren. Maar je ontkomt er niet aan!

Dossieropbouw

Dossieropbouw als een medewerker niet zo functioneert als verwacht begint met het schriftelijk vastleggen van het probleem, welke verwachting je van je medewerker hebt, waar het aan schort en welke afspraken er zijn gemaakt. Komt je er samen niet uit, dan kan het zijn dat je bij de kantonrechter moet aantonen wat je in het werk heeft gesteld om het probleem aan te pakken. Een goed opgebouwd dossier met heldere correspondentie is dan een must! Meer lezen over dossieropbouw bij disfunctioneren?

HRM Advies nodig?

Carla's Consultancy is gespecialiseerd in o.a. HRM-advies. Wil je een keer vrijblijvend met mij van gedachten wisselen? Neem gerust contact op.


Twitter

  • @CarlaMol1Thu 27 June

    Partners krijgen sinds 1 januari 2019 één werkweek geboorteverlof als hun vrouw of partner is bevallen. Er kan in j… https://t.co/Mk3NXFalYr