Personeelsadvies voor het MKB

HR advies MKB Hoogeveen

Carla Mol is P&O adviseur voor (MKB-) bedrijven die geen eigen personeelsfunctionaris in dienst hebben. Ook administratiekantoren en salarisadministrateurs sta ik terzijde met advies. Naast mijn kennis op het gebied van personeelszaken beschik ik over jarenlange ervaring op het gebied van administratie en loonadministratie. Door die brede werkervaring kan ik mij snel verplaatsen in een onderneming.

Praktisch en professioneel personeelsmanagement

Een echte must: de personeelsdossiers op orde! Arbeidsovereenkomsten,  personeelshandboek, verzuimreglement, functieprofielen enzovoort worden gecheckt of opgesteld. Het huidige arbeidsrecht stelt steeds strengere eisen aan deze basis!

Met mijn ervaring ontzorg ik op integere wijze jouw onderneming door een professioneel en stevig fundament te leggen op het gebied van WWZ-proof personeelsbeleid.

Personeelsadvies

Het werkgebied van HRM is erg breed: arbeidscontracten, arbeidsvoorwaarden, regelingen, arbeidsrecht, CAO, sociale zekerheid, ziekteverzuim, functioneringsgesprekken, beoordelingen, opleidingen, subsidies, sancties, werving & selectie, functieprofielen, correspondentie, contacten met Belastingdienst, UWV en externe adviesbureaus, interne en externe communicatie, personeelsadministratie, personeelsdossiers, digitalisering van de HR-dienstverlening, vraagbaak, enzovoort. En dit alles onder het motto: integer en klantgericht. Het werkgebied van Carla betreft geheel Noord- en Oost-Nederland.

Overzicht diensten of meer informatie?

Wil je een overzicht van alle diensten van Carla's Consultancy?  Maak vrijblijvend kennis met Carla's Consultancy en neem contact op voor het maken van een afspraak!


Twitter

  • @CarlaMol1Thu 27 June

    Partners krijgen sinds 1 januari 2019 één werkweek geboorteverlof als hun vrouw of partner is bevallen. Er kan in j… https://t.co/Mk3NXFalYr