HRM-abonnement

Kiezen voor flexibiliteit en zekerheid!

Door te kiezen voor een HRM-abonnement of een P&O abbonnement ben je verzekerd van expertise en weet je precies wat de kosten zijn! Je kunt gebruik maken van de diensten van jouw eigen HR-adviseur...... Je gaat alleen de verplichting aan voor de vooraf afgesproken uren tegen een gereduceerd tarief! Er zijn geen kleine lettertjes..... Ik kom op jouw locatie of werk vanuit mijn kantoor: dat spreken we van te voren af. 

Hoe werkt het?

In principe is alles mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld 10 uren inkopen en deze flexibel inzetten voor bijvoorbeeld het maken van personeelsdossiers en het opstellen van een verzuimreglement, vergelijk het met een strippenkaart. De uren kunnen naar behoefte ingezet worden.

Je kunt ook een abonnement afsluiten voor 1 dagdeel per maand, dan beschik je over 48 adviesuren op jaarbasis.  Het jaarbedrag wordt gefactureerd in 12 maandelijkse termijnen en elke maand ontvang je een overzicht van de bestede uren bij de factuur. En ..... blijven er uren over, dan neem je die gewoon mee naar de volgende maand! Handig in bijvoorbeeld de vakantietijd! Je kunt deze uren inzetten op de wijze die bij jouw bedrijf past: wekelijks een aantal uren, één of meerdere dagdelen per maand, ik informeer je graag over de mogelijkheden. Het abonnement eindigt altijd automatisch na het inzetten van de uren.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en tarieven van onze abonnementen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!Carlas Consultancy komt op jouw locatie

 


Twitter