HR-abonnement

Kiezen voor flexibiliteit en zekerheid!

Door te kiezen voor een HRM-abonnement of een P&O abonnement ben je verzekerd van vakkundig personeelsadvies en weet je vooraf precies wat de kosten zijn! Je kunt gebruik maken van de diensten van jouw eigen HR-adviseur...... Je koopt een 'strippenkaart' voor een aantal uren HRM-advies. Je zit nergens aan vast en er zijn geen kleine lettertjes..... Ik kom op jouw locatie of werk vanuit mijn kantoor: dat spreken we van te voren af. 

 

flexibel-hr-advies-personeelsadvies

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt het?

Je kunt bijvoorbeeld 10 uren HRM-advies inkopen en deze naar behoefte inzetten. Advies over een conflict met een van je medewerkers, het opstellen van een arbeidsovereenkomst, hulp bij het aannemen van personeel, begeleiding bij ontslag van een medewerker, het maken van personeelsdossiers, een ziekmelding die niet lekker loopt, het opstellen van een verzuimreglement; kortom alles wat jij 'gedoe' vindt met personeel.

Je kunt ook een abonnement afsluiten voor 1 dagdeel per maand, dan beschik je over 48 adviesuren op jaarbasis.  Ik stuur je elke maand een factuur met een overzicht van de bestede uren. En ..... blijven er uren over, dan neem je die gewoon mee naar de volgende maand! Handig in bijvoorbeeld de vakantietijd of als er een conflict is! Niet ieder maand heb je dezelfde behoefte aan personeelsadvies, maar de kosten zijn wel mooi verdeeld: geen verrassingen achteraf. Je kunt deze uren inzetten op de manier die bij jouw bedrijf past: wekelijks een aantal uren, één of meerdere dagdelen per maand. Het abonnement eindigt altijd automatisch wanneer de uren verbruikt zijn.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en tarieven van onze abonnementen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op!

 

 

personeelsadvies-flexibel-hr-abonnement


Twitter